T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / AKÇAABAT - Salacık Ortaokulu

Yavuz Karan ve Akın Çelebi Anısına Yardım

İş insanı merhum Yavuz Karan ve Şehit Özel Harekat Polis Memuru Akın Çelebi anısına okulumuza çeşitli yardım malzemeleri bağışlandı.

5 Mart 2018 tarihinde ani bir rahatsızlık sonucu vefat eden iş insanı merhun Yavuz Karan ve 25 Ağustos 2019 tarihinde Diyarbakır'da şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Akın Çelebi anısına okulumuza yardımda bulunuldu.

Yardımlar 1 Nisan 2021 günü merhum Yavuz Karan'ın kızı Berfin Karan ve Şehit Polis Akın Çelebi'nin kardeşi Emer Çelebi tarafınada okulumuza teslim edildi. Teslim sırasında kampanyaya destek veren ve çeşitli üniversitelerde öğrenim gören bir grup öğrenci de katıldı.

Temizlik, kırtasiye, giyim, oyuncak ve çeşitli tüketim malezemelerden olusan yardım kampanyası Berfin Karan'ın öncülüğünde gerçeklştirildi. Karan, yaptığı açıklamada daha öncede farklı köy okullarına bu tür yardımlarda bulunduklarını belirtti. Bundan sonra da öğrencilerin eğitimi ve okulların gereksinimleri için yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Okulumuza yapılan yardımlardan dolayı başta Berfin Karan ve Emre Çelebi olmak üzere katkıda bulunan gençlere teşekkür ediyoruz.

Adlarına yardım kampanyası yapılan merhum iş insanı Yavuz Karan'a ve Şehit Polis Akın Çelebi'ye Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun. 

01-04-202101-04-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.04.2021 - Güncelleme: 01.04.2021 14:43 - Görüntülenme: 446
  Beğen | 14  kişi beğendi